Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Elämyspäivä maalla

18.05.2019 Koko päivä

Tervetuloa viettämään hauska elämyspäivä Taidefarmi Aijasahoon!
 
Tuttuun tapaan Elämyspäivässä pääsee ajelemaan traktorilla, nauttimaan keskisuomalaisesta taiteesta, kylvämään ruokaa, nauttimaan Farmikahvilan herkuista ja toivottavasti kesäisen aurinkoisesta maaseudun tunnelmasta!
 
Tapahtumassa avataan Pellervo Lukumiehen näyttely. Näyttely on myyntinäyttely ja myytäviin teoksiin pääsee ennakkoon tutustumaan Facebookissa olevasta tapahtumasta Pellervo Lukumies: Ateneumista Ikiliikkujaan.
 
Pihapiirin kesäpuoti Vihreän Uunin Aarteet avaa myös ovensa vanhassa kivinavetassa. Kaikki puodin aarteet ovat yksilöitä ja luontoystävällisiä!
Puodille käy maksuvälineenä käteinen. HUOM!
 
Mukana on myös Voimavalokuvan luontovalokuvaaja Leena Aijasaho, jonka prittipuodista löytyy kotimaiset valokuvatuotteet: sisustustyynyt, julisteet, postikortit, voimapussukat, voimavalokuvapakka.
Saamme tänä vuonna vieraaksi myös Pistolan Lauran Vaajakoskelta. Pistola on tunnelmallinen ja inspiroiva paikka, jossa järjestetään monipuolisesti erilaisia kädentaidon kursseja. Elämyspäivässä Pistola järjestää lapsille ja aikuisille puuhelmi korupajan Taidekodin yläkerrassa. Tervetuloa kädentaitojen inspiroivaan maailmaan!
 
Pihaan muuttaa päiväksi Pupula, jossa pääsee tutustumaan söpöihin ja pehmeisiin pupuihin Milaan ja Pateen💚
 
Mukana tapahtumassa myös Valtra ja AGCO Suomi. Nähtävillä maatilan kalustoa (mm. Sampo Rosenlew C6 puimuri, Valtran traktorit ja muutama vanhempi historiatraktori). Sään salliessa kaikki halukkaat pääsevät itse ajamaan Valtran uutuustraktoreilla ja kylvämään suomalaista kauraa peltoon isännän ja Valtran eksperttien opastamana tilan kotipellolle.
 
Kaikki tapahtuman elämykset ovat ilmaisia!

Tiedot

Päivämäärä:
18.05.2019
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Taidefarmi
Puhelin:
0442975434
Sähköposti:
posti@taidefarmi.fi
Kotisivu:
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Taidefarmi | Aijasahon Tila

Oravasaarentie 694
Oravasaari, 41630 Suomi
0442975434
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto