Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Elämyksellinen kylvö -ja taidetapahtuma

19.05.2018 Koko päivä

Taidefarmi Aijasaho toivottaa tervetulleeksi Elämykselliseen kylvö- ja taidetapahtumaan 19.5.2018! Kaikki tapahtuman elämykset ovat ilmaisia. Ainoastaan kahvilassa tarvitaan rahaa.
 
Osoitteemme on Oravasaarentie 694, n. 7 km Kanavuoren ABC:ltä vanhaan nelostietä pitkin etelään.
Päivän sisältää mm: (tietoja päivitetään)
Elämyksellinen kylvönäytös vanhaan ja uuteen tyyliin klo 11-13:
 
Tule näkemään ja kokemaan, miten paljon maanviljely on kehittynyt viime vuosisadan alusta tähän päivään. Aijasahon pihapellolla tehdään töitä vanhaan tyyliin hevosella ja rinnalla työskentelee uudet työkoneet, joiden kyytiin pääsee tutustumaan nykyaikaisen isännän kylvöpäivään.
 
Tarinoiden maatila-elämyksellinen näyttely:
 
Aijasahon talon yläkertaan rakennettu Tarinoiden maatila-elämyksellinen näyttely vie meidät aikamatkalle maaseudun historiaan. Minkälaisia emäntiä, heinäväkeä ja elämiä on ollut ja millainen rooli on ollut eri rakennuksilla maaseudun historiassa?
 
Perunan istutusta:
Jokainen pääsee istuttamaan perunan, jonka viereen laitetaan oma nimikyltti. Perunan istuttajat ovat tervetulleita keräämään elonkorjuutapahtumassa omat perunat🥔
 
Myötätunto – Kristiina Leinon retrospektiivinen näyttely ja uusia teoksia: Taiteilija Kristiina Leinon näyttely aukeaa tapahtuman yhteydessä päärakennuksen saleissa ja taiteilija on tavattavissa koko päivän ajan.
 
Farmikahvilassa tarjolla mm.
Tiituspohjan palvarissa tehtyä lähellä tuotettua höyrytettyä palvimakkaraa ja nakkeja. Hodareita Pullaa ja muuta makeaa herkkua Kahvia Mehua Teetä
 
”Elämyksellisen kylvö- ja taidetapahtuman tarkoitus on kertoa tarinoita maaseudulta ja sen kehittymisestä sekä avata elämyksellisesti nykyaikaisen maanviljelijäperheen elämää. Haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden osallistua suomalaisen ruoan tuotantoon ja sen myötä toivottavasti nostaa myös sen arvostusta. Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan suomalaisen ruoan tuottamiseen ja korkealaatuiseen suomalaiseen taiteiseen.”
Taidefarmi Aijasahon väki

Tiedot

Päivämäärä:
19.05.2018
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Taidefarmi
Puhelin:
0442975434
Sähköposti:
posti@taidefarmi.fi
Kotisivu:
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Taidefarmi | Aijasahon Tila

Oravasaarentie 694
Oravasaari, 41630 Suomi
0442975434
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto