Rantametsä

Yksityinen hiekkaranta, tunnelmallinen hirsisauna ja laavu

Aijasahon tila sijaitsee Leppäveden rannalla ja historian saatossa tilan rannasta on lähtenyt vesireittejä pitkin maataloustuotteita kaupunkiin. Vanhaa kylän satamaan kutsutaan tällä hetkellä Kituniemeksi.

Kituniemessä on luonnonhiekkapohja ja se on sopiva myös perheen pienimmille. Hirsinen sauna lämpiää koivuhaloilla ja lähimetsästä löytyy laavu, jossa on ruoanlaittomahdollisuus.

Taide-elämykset rantatuvalla

Emme suinkaan ole unohtaneet taidetta rantasaunankaan ympäristöstä, vaikka ympäröiva luonto antaa jo upeat puitteet saunaelämyksellenne. Saunan terassilla on kuultu esimerkiksi kuorolaulua ja viulumusiikkia, tuvan sisältä löytyy Kristiina Leinon upeita kukkatauluja sekä elämykselliset tarinakierrokset voidaan aloittaa rannan maisemista.

Elämykset suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, joten mainitse varauksen yhteydessä, mikäli teillä on joku erityistoive esimerkiksi esitettävän kappaleen suhteen. Kaikki elämykset on ostettavissa verkkokaupastamme.

Laavuruokailu

Kivikauden muovaaman rannan törmäällä on Aapon veistämä katettu laavu, jonka äärellä on monet tarinat kuultu niin maataloudesta, tilan historiasta kuin tulevaisuuden suunnitelmistakin. Laavulla on istumapaikkoja 15 henkilölle ja sen parillalla voi valmistaa monenlaista ruokaa.

Laavulta löytyy myös kahvipannu, paistinpannu ja vohvelirauta. Sen turvassa voi myös viettää yön ulkona nukkuen. Laavu on saman aikaisesti useampien vierasryhmien käytössä, joten mikäli toivot yksityistilaisuutta, muista tehdä varaus verkkokaupan kautta.

Toimitamme tilauksesta myös lähialueiden yrittäjien ravintolapalveluita, joten kysy siitä lisää tehdessäsi varausta.

TÄRKEÄÄ! Metsäpalovaroituksen ollessa voimassa laavulla EI SAA tehdä tulia, mutt meiltä voi vuokrata trangian ruoanlaittoa varten.