Virkistyspäivät

Irti arjen kiireestä

Taidefarmi on virkistävä lepopaikka työporukoille, jotka haluavat pysäyttää arjen hetkeksi ja löytää elämään uutta luovuutta. Taidekotiin mahtuu kokoontumaan yhtäaikaa jopa 50 henkilöä.

Suunnittelemme virkistyspäivät teidän tarpeidenne ja toiveidenne pohjalta. Voitte aloittaa virkistyspäivän maittavalla yhteisellä aamupalalla, johon kuuluu tilan oma ryynipuuro ja keskisuomalaiseen viljaan leivottu leipä. Juomana tarjoillaan paikallisten pienyritysten, Teeleidin sekä Paahtimo Papun, kahvia ja teetä. Käytämme kahvina Paahtimo Papun Cafe Femeninoa. Cafe Femenino on maailmanlaajuinen järjestö, joka opastaa naisia kahvin viljelyssä ja myynnissä. Pääset tutustumaan kahviin tarkemmin Paahtimo Papun sivuilla

Pienryhmät voivat tarvittaessa hajaantua tekemään harjoituksia omaan rauhaan Taidekodin majoitustiloihin. Paksut seinät ja kolme kerrosta mahdollistavat jokaiselle työskentelyrauhan. Kodinomaiset taidehuoneet tarjoavat virikkeitä ja saavat luovuuden kukkimaan. Taide myös rauhoittaa kiireistä mieltä.

Kun houkutteleva lounaan tuoksu alkaa tulvia huoneisiin, on aika kokoontua pääsaliin nauttimaan tilan antimista ja lähialueen tuotteista. Mikäli haluatte jatkaa päivää, on meidän mahdollista järjestää yhteinen Soiva Taidehetki tai mennä laavulle paistamaan makkaraa ja juomaan nuotiokahvia. Mikäli päivänne kaipaa vauhdikkaampaa virikettä, voimme järjestää innokkaille maaseudun ystäville hauskan Traktorit haltuun -kurssin.

Taidekoti soveltuu erinomaisesti myös kurssitilaksi– suuri talo virikkeineen tarjoaa uniikit puitteet erilaiselle toiminnalle.

Kysy rohkeasti lisää virkistyspäivistä sekä kurssitiloista: posti@taidefarmi.fi / 0442975434

 

TRAKTORIT HALTUUN