Juhlat

Elämän tärkeisiin hetkiin

Taidefarmi on persoonallinen ja tunnelmallinen juhlapaikka. Tila sijaitsee asfalttitien varrella, jonne vieraat pääsevät sujuvasti myös julkisilla liikennevälineillä. Meillä voit järjestää kodinomaiset ja lämminhenkiset juhlat. Taidekotiin mahtuu kerralla jopa 50 juhlijaa.

Taidefarmi on erinomainen miljöö perhekokoontumisille, syntymäpäivä-, ylioppilas- ja rippijuhlille, kauniille konserteille ja rennoille illanistujaisille, jotka voidaan päättää vaikka yhteiseen saunailtaan. Taidekodin pääsali muistuttaa muodoltaan alttaria, joten voitte kauniiden hääjuhlien lisäksi järjestää vihkimisen samoissa tiloissa.

Meillä on laaja taiteilijoiden verkosto, jonka kautta meidän on mahdollista toteuttaa mitä erilaisimpia ohjelmanumeroita. Voimme valmistaa yhdessä veistoksia tai opastaa sisäisen taiteilijasi löytämisessä maalauskurssin muodossa. Lapset, ja toki muutkin eläinrakkaat, pääsevät rapsuttelemaan suloisia huskyjamme. Siiri-husky on kiltti ja rauhallinen kerhokoiramme, jota perheen pienimmät voivat hoitaa. Tilavassa 15 hengen laavussamme on mahdollista valmistaa aitoa nuotioruokaa ja laulaa yhteislauluja.

Kerro rohkeasti millaiset juhlat olisivat sinun näköisesi! Kannattaa lisäksi käydä tutustumassa elämyksiimme, jotka räätälöimme mielellämme myös suuremmalle juhlaseurueelle.

ELÄMYKSET

Virkistävää lähiruokaa sesongin herkuista

Kannatamme sesonkiajattelua ja haluamme tukea lähiruokaa – tämän pohjalta suunnittelemme sesonkien mukaan vaihtuvan menumme. Tarjoamme vieraillemme ja juhlapöytään puhdasta lähiruokaa elävästä maaseutuyhteisöstä, omilta pelloilta ja marjatarhoista. Myymme myös oman tilamme viljaa – meiltä voit ostaa puhtaita suomalaisia kaura- ja ohratuotteita. Suomalaisen ruokakulttuurin lisäksi tarjoiluissa huomioidaan asiakkaidemme toiveet. Voimme ilahduttaa vieraitamme esimerkiksi etnisillä herkuilla Japanista.

Varaa Taidekoti tai Kesähuvila ja järjestä unohtumattomat juhlat.

Autamme myös mielellämme kaikissa kysymyksissä: posti@taidefarmi.fi / 0442975434

VARAA MAJOITUS